Volume en/of haarverlenging met onze haar extensions

Het haar waar wij mee werken is van de hoogste kwaliteit gemaakt. Mooi Haar Verlenging werkt alleen met 100% natuurlijk mensenhaar. Afhankelijk van jouw haarstructuur werken wij met Europees, Zuid-Amerikaans en Aziatisch haar, zodat de haar weaves / haar extensions mooi en natuurlijk in je eigen haar valt. Het haar wordt nauwkeurig afgeknipt zodat de schubben van het haar in dezelfde richting blijven. Dit voorkomt dat het haar gaat klitten als het wordt aangebracht. Doordat het haar op een natuurlijke manier bewerkt wordt, blijft het de natuurlijke look behouden en is daardoor niet te onderscheiden van je eigen haar.  

Bij ons kun je kiezen voor haar volume en haar verlenging. Als je voor de optie haarverlenging kiest word je haar ook voller. Voor haarverlenging heb je alleen meerdere haarweaves nodig. Heb jij verschillende kleuren in je haar? Dat is voor ons geen probleem wij passen de kleur van de haarweave aan op je eigen haar, door verschillende stroken haar te combineren. Ook je haar verven is mogelijk met een haarweave.

Werkwijze Mooi Haar Verlenging

Voordat wij de haarweave in het haar plaatsen, bespreken wij eerst jouw wensen en jouw verwachtingen van de haarextentions. Tijdens het gesprek kijken wij naar jouw haarstructuur en haarkleur. Nadat dit is vastgesteld gaan we opzoek naar het haar dat het beste bij jouw eigen haar past.

Vervolgens gaan we jouw haar weave erin zetten. Dit doen wij met een bepaalde techniek die 100% haarvriendelijk is. De techniek die wij gebruiken is de hairweave techniek. Met deze methode worden er kleine dunne vlechtjes op het hoofdhuid gevlochten. De haar weaves worden er dan met naald en draad aan het vlechtje vastgeweven, zoals je ook in de afbeeldingen hieronder ziet. Door deze flinterdunne bevestigingsmethode zie je de haar weave niet en voelt het mooi plat en natuurlijk aan. Er worden bij deze methode geen chemische middelen gebruikt, waardoor het niet schadelijk is voor je eigen haar.

Een haarverlenging duurt bij ons ongeveer 1,5 uur tot 2 uur en een volumebehandeling 1 uur. Na 6/8 weken begint de weave uit te zakken. Dit komt door de groei van je natuurlijke haar en invloeden van buitenaf. Wij raden daarom aan om de weave tussen 6 en 8 weken op te laten hogen. Per haarstrook zijn wij ongeveer 30 minuten bezig.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op de onderstaande button en maak een afspraak! Je hoeft hiervoor niet eens de deur uit. Wij komen namelijk bij jou thuis om voor haarverlenging en haarvolume behandelingen.  

Maak direct een afspraak
Share
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!