Haarstyling tips voor jouw ‘nieuwe’ haar

Het vraagt wel even wat oefening om met een haar weave / haar extensions om te gaan. Wij hebben een aantal haarstyling tips hoe je zelf thuis op een snelle en gemakkelijke manier je haar in verschillende coupes kunt stylen!

Net als in de mode industrie zijn er ook modetrends/haarstyling trends in de kappersbranche. Ook voor ons is het elk seizoen weer een grote verrassing wat de trends worden op haarstyling gebied. Wij verzamelen deze trends en kijken ook gelijk hoe wij deze kunnen gebruiken bij het stylen van haar met haarextentions. Hier willen wij leuke filmpjes van gaan maken die stap voor stap uitleggen hoe je jouw haar in model kunt brengen. Helaas hebben wij deze filmpjes nog niet, maar willen wij jouw toch al graag een aantal haarstyling tips meegeven. Voor nu dus nog even een aantal YouTube filmpjes.

Ben je je standaard kapsel dus beu? En weet je niet goed hoe je jou nieuwe haar moet stylen? Bekijk dan snel de onderstaande filmpjes. De haarstyling tips zorgen ervoor dat je er elke dag weer super cool uitziet. De haarstyling tips zijn eenvoudig toe te passen, doordat het stapsgewijs uitgelegd wordt is jouw ‘ nieuwe’ haar heel makkelijk in model te brengen. No excuses, to look at your best!

Ook de juiste verzorging is belangrijk voor het stylen van jouw nieuwe haar. In onze haarproductenpagina vind je alle producten die jij nodig hebt om jouw haar te stylen. Pas wel op met krul- en stijltangen deze kunnen namelijk je haar verbranden. Zorg ervoor dat je de juiste stand gebruikt voor jouw type haar en gebruik altijd een hittebestendig product voordat je aan de slag gaat.

 Haarstyling tip Curly Hair

Dit filmpje laat zien hoe je mooie krullen maakt met een krultang. De producten die hiervoor gebruikt zijn worden genoemd in de video.

Haarstyling tip vlecht

Vlechten zijn helemaal in dit lenteseizoen. Vooral vissengraatvlechten zie je tegenwoordig overal. Daarom hebben wij speciaal voor jou een filmpje gemaakt die dit stap voor stap uitlegt. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een haarelastiekje en beetje handige handjes!

 

Vraag naar de mogelijkheden

Wil je meer haarstyling tips zien of wil je direct een afspraak maken? Bezoek onze Facebook en Instagram pagina of klik op de onderstaande button om een afspraak te maken. Je hoeft de deur niet uit, want wij behandelen aan huis!

Share
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!