Mooi Haar Verlenging adviseert de volgende haarproducten aan om je haar weave / haar extensions optimaal mooi en glanzend te houden.

Mooi Haar Verlenging werkt alleen met 100% natuurlijk haar. Wat betekent dat je het nieuwe haar net als je eigen haar goed moet verzorgen en bijhouden om de kwaliteit mooi te houden. Wij vinden het erg belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je nieuwe haar. Om deze reden bevelen wij een aantal haarproducten aan, om je haar in optimale staat te houden. Alle haarproducten die wij aanbevelen zijn speciaal gemaakt voor het verzorgen van jouw haar weave /haar extensions, maar zijn ook erg goed voor je eigen haar. Een haar weaves gaan gemiddeld 9 maanden tot 1 jaar mee. Net als je eigen haar, wordt de haar weave langzaamaan steeds dunner, doordat je haren verliest. Als je het niet goed verzorgt dan gaat het haar snel achteruit. Het haar krijgt eerder klitten en voelt dan dof en droog aan. Haarverzorging zorgt ervoor dat je haar er ten alle tijden verzorgd, glanzend en gezond uitziet! Als je haar straalt, dan straal je zelf ook!

De haarproducten kun je rechtstreeks bij ons kopen met 10% korting op de normale retailprijs. Tijdens de haarafspraak kunnen wij je adviseren welk haarproduct het beste past bij jouw nieuwe haar. Je kunt de haarproducten direct bij ons kopen. 

Redken Shampoo

Redken Conditioner

Redken Leave Spray

Redken Haarmasker

Bezoek onze Facebook en Instagram pagina of klik op de onderstaande button om een afspraak te maken. Je hoeft de deur niet uit, want wij behandelen aan huis!

Vraag naar de mogelijkheden
Share
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!